Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ποτέ δεν είναι αργά;

Ποτέ δεν είναι αργά, αν μπορείς να αλλάξεις. Αν δεν μπορείς να αλλάξεις θα είναι πάντα αργά.
Αν δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που σε σταματάει, θα είναι πάντα αργά για να κάνεις αυτό που ζητάς. Σε θέματα υγείας, σχέσεων, αυτοβελτίωσης, αγάπης, επικοινωνίας, εργασίας, ζωής, σε κάθε τι.
Συχνά δεν είναι ζήτημα ηλικίας αλλά της θέλησης να γίνουν οι αλλαγές που χρειάζεται. 
Ποτέ δεν είναι αργά, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, 
πού είναι οι κατάλληλες αλλαγές. 
Έχεις να βρεις αυτό που σε σταματάει. Να το παραδεχθείς, και με βήμα που είναι σύμφωνο με την ψυχή σου, με αυτό που είσαι βαθιά μέσα σου, να κάνεις αυτές τις αλλαγές που προετοιμάζουν και εκπληρώνουν τον νέο τρόπο ζωής, που θα σου προσφέρει πιο αγαπημένα συναισθήματα, σκέψεις και προοπτικές.
Δούλευε με τον εαυτό σου, για αυτό που σε δυναμώνει, και βρες τον τρόπο να συνειδητοποιήσεις ότι το κυνήγι κάποιον σκοπών, όπως το χρήμα χωρίς μέτρο, σε φέρνει να χάνεις πολύτιμα πράγματα για σένα, την ανθρωπότητα και επιβαρύνεις τον πλανήτη και το μέλλον των παιδιών σου.
Όπως στην εποχή μας, τα κράτη με προτεραιότητα την οικονομία, τις business... αμέλησαν τη δημόσια υγεία και την πρόληψη που έφερε αυτό το ανησυχητικό πρόβλημα. 
Τώρα έχουμε να αλλάξουμε για να προσαρμοστούμε σε αυτό το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. 
Να κάνουμε προτεραιότητα την υγεία μας, να κάνουμε προτεραιότητα τα σημαντικά μας, να χαρίσουμε υποστήριξη στον εαυτό μας, στους αγαπημένους μας και ότι καλύτερο μπορούμε στους συνανθρώπους μας.
Και μην θαρρούμε πως χρειάζεται μόνο χρήματα για να γίνουμε φιλάνθρωποι. 
Αν όλοι μας χαρίζαμε περισσότερο χαμόγελο, ευγένεια, εκφράσεις υποστήριξης, και να μη θέλουμε να πάρουμε τόσα πολλά αφήνοντας ελάχιστα στους άλλους (αν κατέχουμε θέσεις διοίκησης, ελέγχου), θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο... 
Και προτεραιότητα την υγεία μας δεν σημαίνει ότι φοβάμαι, σημαίνει ότι αλλάζω τρόπο.  Ενημερώνομαι δεν καταναλώνω ειδήσεις...

~Πέτρος Κ.*~

Συνειδητοποιήσεις για καλύτερες επιλογές.
Φιλοσοφία, ψυχολογία, life coaching με απλό, ουσιαστικό τρόπο. 
Παρακαλώ μοιραστείτε το.


Σελίδες που θα σας ενδιαφέρουν:
https://www.facebook.com/axehasta/
https://twitter.com/Petros_Kalogia
https://www.instagram.com/petroskalogia/

Αν δεν αλλάζουν οι συνθήκες

Αν δεν μπορείς να αλλάξεις τις  συνθήκες,  άλλαξε ο ίδιος… έτσι με  τον καιρό θα αλλάξουν και οι συνθήκες. Πέτρος Κ. Από το βιβλίο π...