Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Τι μένει από σχέσεις.

Αν θέλεις να δεις αν πραγματικά προχωράς σαν άνθρωπος, παρατήρησε τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου για φιλίες που χάθηκαν, και αγάπες που πέρασαν. 
Αν δεις ότι πραγματικά τους στέλνεις καλές ευχές, τους ευχαριστείς, ότι μπορείς να τους συγχωρέσεις, να σας συγχωρέσεις, τότε προχωράς. Επειδή μέσα σου κρατιέσαι καθαρός στο δρόμο των εμπειριών για την αγάπη.
Δεν χρειάζεται να το κάνεις για εκείνους, ή για να κάνεις τον καλό, αλλά γιατί συνειδητοποιείς την ανάγκη να βιώνεις μέσα σου, όσο το δυνατόν πιο καθαρά και ωραία συναισθήματα. 
Αν έχει μείνει η πικρία, η επίκριση, κάτι σκληρό, ποτέ μένεις προσκολλημένος σε μία δύσβατη ενέργεια, που σου στερεί την αγάπη πού δύνασαι να βιώνεις, και σου αλλοιώνει το τώρα. 
Πόσο καιρό σκέφτεσαι να εγκαταλείπεσαι σε τέτοια σκληρά συναισθήματα;
Είναι μέρος της ζωής και τέτοια συναισθήματα, άλλα αν δεν καθαριστούν, θα σου μείνει μία εσωτερική φασαρία, που δεν σε προχωράει.
Αφού δεν είναι το θέμα να κάνεις σχέση με την Ελένη, την Διονυσία, τον Πέτρο, τον Μήτσο, αλλά να συνδέεσαι με τους ανθρώπους που εξελίσσεσαι, και αμοιβαία δυναμώνετε σαν χαρακτήρες. Φέρνοντας όμορφα, αγάπης συναισθήματα να ανθίζουν μέσα σας, σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται. Ακόμα και αν έρχονται εξωτερικά και δύσκολες συνθήκες.

Η αγάπη είναι ο δρόμος του εξελιγμένου ανθρώπου. 
~Πέτρος Κ.~

Συνειδητοποιήσεις για καλύτερες επιλογές.
Φιλοσοφία, ψυχολογία, life coaching με απλό, ουσιαστικό τρόπο. 
Αν σας αρέσει μοιραστείτε το.

Αν δεν αλλάζουν οι συνθήκες

Αν δεν μπορείς να αλλάξεις τις  συνθήκες,  άλλαξε ο ίδιος… έτσι με  τον καιρό θα αλλάξουν και οι συνθήκες. Πέτρος Κ. Από το βιβλίο π...